Vrei să te faci polițist? Au mai rămas doar câteva zile pentru înscrierea la admiterea în școlile speciale

Ca în fiecare an, școlile de ofițeri de poliție postliceale vor avea admiterea și în 2020 în luna ianuarie. În acest context, înscrierile pentru examenul de admitere mai sunt deschise până la mijlocul lunii noiembrie. Cei interesați trebuie să se adreseze inspectoratelor de poliție județene din zona în care domiciliază. 

Vizate sunt Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca și Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Termenul-limită de înscriere la IPJ Timiș și IPJ Caraș-Severin este 15 noiembrie. Înscrierile se fac la sediul instituției din Timiș, de pe bulevardul Take Ionescu, marți și joi, între orele 9.00 și 15.00 sau la sediul instituției din Caraș-Severin, municipiul Reșița, bulevardul A. I. Cuza nr. 40, de luni până joi, între orele 9.00 și 11.00 și între 13.00 și 15.00.

Sunt disponibile 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi și 10 – pentru alte minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 –pentru minorități), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Concursul de admitere se va desfășura în perioada 10-23 ianuarie 2020.