Vrei sa pariezi pe Romania? Pe www.mozzartbet.ro ai cea mai mare cotă garantată la victoria tricolorilor

Compară cotele și pariază pe Echipa Națională la Mozzart Bet. Pe www.mozzartbet.ro ai cea mai mare cotă garantată la victoria tricolorilor. PS: Ai welcome bonus până la 500 lei la prima depunere, cote mărite la biletele zilei și Happy Monday Bonus în contul tău în fiecare luni. Fă-ti cont aici!

CUPA MONDIALĂ – CALIFICĂRI

Faptul că singurul meci câștigat de Bulgaria în anul 2020 a fost contra Gibraltarului, spune multe despre declinul fotbalului la vecinii din sud. Elveția are o echipă mult mai robustă care, în cazul de față, e favorită.

leader board 728 x 90 px

Chiar dacă Danemarca e favoritul hârtiei înaintea partidei de pe stadionul Bloomfield din Tel Aviv, Israelul e, totuși, o națională care poate pune probleme oricui, mai ales pe propriul teren. Publicul va avea acces limitat la acest meci. Victoria danezilor are cea mai mare cotă la Mozzart Bet.

Andorra e încă una din naționalele care joacă mai mult de dragul fotbalului în preliminarii, așa că Albania, chiar dacă nu e o națională de top, trebuie să câștige fără probleme.

Cotele de 1,01 care se dau pentru victoria Angliei în meciul cu San Marino spun totul despre ce se poate întâmpla în acest meci.

Naționala Germaniei obișnuiește să înceapă preliminariile în forță, ca să arate din prima cine e șeful în grupă. Oricâtă determinare ar avea urmașii vikingilor, e greu de crezut că Islanda poate pleca cu vreun punct de la Duisburg.

Italia se califică la aproape toate turneele finale, dar nu e o echipă care se remarcă prin înscrierea multor goluri. Așa credem că va fi și acum, în companie ambițioasei Irlande de Nord.

Liechtenstein a câștigat două meciuri în deplasare toamna trecută, la Luxemburg și San Marino. Armenia e, totuși, o formație mai serioasă, care, în mod normal, ar trebui să câștige.

Naționala Moldovei n-a mai câștigat nici un meci din iunie 2019 (1:0 cu Andorra). Insulele Feroe stau ceva mai bine cu patru victorii în ultimii doi ani. Probabil vom avea parte de un meci cu puține goluri.

Scoția și Austria sunt două echipe apropiate valoric, dar diferite ca stil de joc. Scoțienii au rămas fideli vechiului stil de joc britanic, fără prea multe veleități, pe când austriecii au și câțiva fotbaliști tehnici în lot, care ar putea face diferența.

Grecii antrenați de olandezul John Van`t Schip sunt cunoscuți ca fiind niște sportivi care joacă cu mare dăruire pentru țara lor, dar e nevoie de mai mult decât atât pentru a lua vreun punct pe terenul Spaniei.

Suedia e o națională puternică și robustă, care, în mod normal, nu are probleme în fața echipelor din eșalonul trei-patru al fotbalului european, cum e Georgia.

Un meci echilibrat și interesant va avea loc la Budapesta, acolo unde Ungaria, o formație în creștere, cu câțiva jucători interesanți din Bundesliga, primește vizita Poloniei lui Lewandowski, Milik și Piatek. Din cauza rezonanței acestor nume balanța înclină ușor în favoarea oaspeților.