Vrei să fii salvator? Te poți înscrie la Facultatea de Pompieri

pompier
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Oportunitatea de a deveni ofițer în urma absolvirii studiilor de licență la Facultatea de Pompieri este încă valabilă, dar timpul este limitat. Au mai rămas doar 3  zile de transmitere a cererilor de înscriere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Cererea – tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș, pe adresa de e-mail  sru.isutm@gmail.com, până la data de 9 iulie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pentru candidații care au domiciliul sau reședința înscrisă în cartea de identitate în județul Timiș, însoțită de copia cărții de identitate, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptare a condiţiilor de recrutare (Anexa nr. 7) și consimțământ privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar (Anexa nr. 8).

promovare banner maxagro Muzeul TM

Anunțul admiterii poate fi consultat aici. Pentru detalii suplimentare candidații se pot adresa Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”BANAT” al județului Timiș – Serviciul Resurse Umane tel.:  0770849705

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/