FOTO. Donare de sânge la Penitenciarul Timișoara

donare sange penitenciar (1)
untitled design set 970x90 px

Convinși fiind că, un sfert de oră cât durează o donare poate însemna o viață întreagă pentru un om în suferință, 34 de angajați ai Penitenciarului Timișoara au participat la o campanie de donare de sânge.

Acțiunea a avut loc chiar în interiorul instituției, cu sprijinul echipei de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

„În ultimii ani, angajații Penitenciarului Timișoara participă în mod constant la campaniile de donare de sânge, demersul lor reprezentând un ajutor acordat instituțiilor medicale ce se confruntă cu situații dificile, cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată un gest de solidaritate cu cei aflați în suferință. Un gest mic cu o semnificație mare pentru susținerea societății, pentru salvarea de vieți omenești, un act de normalitate în cadrul unei societăți responsabile, care prețuiește altruismul și bunătatea, dar în același timp și o motivație pentru cetățeni de a participa la donarea voluntară de sânge”, transmit reprezentanției penitenciarului.

Polițiștii de penitenciare care au donat sânge, dar și sume de bani în scop caritabil pentru construirea unui loc de joacă exterior pentru copiii internați în spital.

Campania „De la inimă, la inimă” a fost organizată pentru al șaselea an consecutiv, în contextul marcării Zilei Personalului din sistemul administrației penitenciare.

donare sange penitenciar (2)

publicitate ziar expresb 1000x100

 

donare sange penitenciar (5)

 

donare sange penitenciar (3)

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/