Vrei să fii arhitect? La Politehnică se organizează cursuri gratuite de desen liber și desen tehnic

explo 1000x200

Elevii de liceu care doresc să dea admitere la una dintre cele mai dificile facultăți din Timișoara, cea de Arhitectură din cadrul Universității Politehnice din Timișoara, au șansa pregătirii gratuite. Pentru examenul care se dă după Bacalaureat, elevii din capitala Banatului pot primi meditații sâmbătă, pentru desen liber și desen tehnic.

Facultatea de Arhitectură şi Urbanism din Timişoara organizează aceste cursuri de pregătire sâmbătă, o dată la trei săptămâni. Sesiunile de pregătire sunt utile pentru ambele specializări din cadrul facultății: Arhitectură, dar și Mobilier și Amenajări Interioare și ajută elevii din anii terminali de liceu atât pentru examenul propriu-zis, dar și pentru familiarizarea cu ceea vor studia la facultate.

Cursurile se țin în atelierele de la etajul cinci, în cadrul clădirii Facultăţii de Construcţii, strada Traian Lalescu nr. 2, de la ora 10 la 13, în datele de 16 februarie, 2 martie, 23 martie, 13 aprilie, 11 mai şi 25 mai. Informații suplimentare se obțin la mailul secretariatului, simona.stan@upt.ro sau la numărul de telefon 0256 404 021.

Sursa foto: upt.ro