Vrei să devii un artist cunoscut? Școala de Arte din Timișoara poate fi o rampă de lansare

scoala de arta

Persoanele care au diferite talente și doresc să se facă cunoscute, au o șansă și dacă se înscriu la cursurile organizate de Școala de Arte din Timișoara, care poate reprezenta o rampă de lansare în cariere artistice. Școala oferă 18 specializări și a dat drumul la noi înscrieri, la început de an.

Școala de Arte din Timișoara anunță că organizează o nouă rundă de înscrieri, în perioada 10 – 21 ianuarie. În total, sunt oferite 18 cursuri de formare artistică.

Școala de Arte din Timișoara își confirmă statutul, construit în decenii, de „magnet de talent” și rampă de lansare în cariere artistice. Următoarea rundă de înscrieri în clasele sale va avea loc în perioada 10 -21 ianuarie 2022. Profesori, instructori, corepetitori, săli de clase dotate cu cea mai performantă aparatură, o clădire istorică în care arta și-a găsit întotdeauna o sublimă formă de exprimare, o atmosferă creativă și prietenoasă: 18 specializări reprezintă oferta Școlii de Arte din Timișoara”, au informat reprezentanții Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Cursurile de formare artistică sunt următoarele: canto muzică populară, canto muzică ușoară, canto muzică clasică, muzică religioasă, cantori bisericești, pictură, grafică, pictură pentru copii, sculptură (gips, piatră, lemn), pictură, artă decorativă, tehnici în icoană, design vestimentar și de interior, cine-foto, dans modern, balet pentru copii, instructor dans popular- dansuri populare, curs meșteșugari (cioplitori în lemn, olărit, ceramică, artă decorativă), vioară, pian, acordeon/armonică sârbească, safoxon sopran, taragot, saxofon alto, clarinet, orgă electronică și chitară.

Evaluările vor avea loc în perioada 25 – 26 ianuarie, între orele 12.00 – 17.00, iar rezultatele vor fi afișate în 31 ianuarie. Cursurile încep din 01 februarie. Mai multe detalii găsiți AICI!