Vrei o casă nouă sau să-ți redecorezi actuala locuință? Toamna începe cu idei noi, la târgul Expo Casa, Construct & Imobiliare

explo 1000x200

În această toamnă, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cel mai mare târg de amenajări, design, construcții și imobiliare din vestul țării. Expo Casa, Construct & Imobiliare va avea loc în perioada 18-22 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Evenimentul este unul pentru publicul larg, deschis arhitecților, constructorilor, beneficiarilor, designerilor, companiilor, inginerilor, urbaniștilor și tuturor specialiștilor din domeniu. Cei interesați vor putea să-și găsească o locuință nouă grație ofertei celor din sectorul de imobiliare, vor găsi idei inedite pentru amenajări interioare, exterioare, dar și instalații electrice, iar cei care doresc să își ridice propria casă vor găsi soluții, de la sisteme de construcții, până la utilaje și echipamente. CCIA Timiș anunță că vor participa peste 50 de firme.

Vizitatorii vor găsi la târg: plăcuțe decorative din ciment, gresie, faianță, parchet, tapițerii, mobilier stil și mobilier tapițat din lemn masiv, covoare, draperii, tapet, saltele, tencuieli, vopsele, alte materiale pentru finisaje interioare și exterioare, design interior cu mușchi, licheni, plante, sisteme acoperiș verde, materiale pentru construcții, scări interioare din lemn masiv, cărămidă aparentă, tehnologii moderne în domeniul recuperării și conservării energiei, sisteme „SMART HOME”, sisteme construcții pentru imobile pasive, consultanță și construcție domuri geodezice, consultanță în domeniul construcțiilor și amenajărilor, soluții de finanțare în domeniul construcțiilor, arhitectură și proiectare în domeniul construcțiilor.

Evenimentul va fi ocazia perfectă pentru ca timișorenii să găsească produse sau oferte imobiliare pe gustul lor, dar și un moment prielnic pentru firme să își lărgească portofoliul de clienți.