Votul pentru Bebe Pasere îi dovedește lui Felix Borcean o nouă alianță politică în Consiliul Local?

Încă din debutul ședinței de Consiliu Local de la Caransebeș s-a observat pierderea majorității PSD-PRO România-PMP. La propunerea unui nou președinte de ședință, în persoana viceprimarului Bebe Pasere, consilierii PNL, Pro România și USR au votat pentru.

Majoritatea prin care viceprimarul Bebe Pasere a fost ales în funcția publică parcă nu a mai fucționat acum, după ce aceeași consilieri locali au votat pentru demiterea viceprimarului, acesta revenind în scurt timp în primărie după ce instanța de Judecată a decis în favoarea contestației sale, acum lăsând Instanța pe fond să judece.

Prin propunerea noului președinte s-a constituit o nouă alianță ciudată, adică ciudată cu o Pro Românie care, până la urmă este un PSD de-al lui Ion Mocioalcă, nu am înțeles aici și-au dat mâna mai marii Ioni? probabil PSD-ul va fi un partid izolat de PSD-ul din Caransebeș? nici nu știu ce se intenționează aici că știm foarte bine că Bebe Pasere este un apropiat al lui Ion Mocioalcă iar PSD-ul nu agreează revenirea lui Mocioalcă la PSD. Mai departe USR-ul care la început nu l-a acceptat pe Pasere viceprimar chiar a votat și pentru demitere, acum dintr-o dată s-a poziționat într-o astfel de alianță care include Ion Mocioalcă, Marcel Vela și cei doi.”, a menționat primarul Felix Borcean, care a concluzionat că, până la urmă, votarea unui președinte de ședință nu e un capăt de țară.

Cu toate astea, manifestarea ulterioară, când toate amendamentele la proiectul bugetului au fost votate în bloc de aceeași alianță care a votat și pentru ca Pasere să fie președinte de ședință pentru următoarele trei luni, îi dă de gândit lui Borcean:

Se pot face diverse calcule cert este că nu e o alianță de durată, timpul o să ne demonstreze că este doar o chestiune de conjunctură. Mă bucur că nu a afectat foarte tare bugetul municipiului Caransebeș. Proiecte importante în Consiliul Local vor mai veni și dacă sunt importante și ei fac această alianță împotrivă credeți-mă că oamenii îi vor taxa, nu le va face lor bine.”, a mai spus Felix Borcean.