„Vom operaționaliza noua companie de investiții rutiere”. Planurile noului ministru al Transporturilor, deputatul de Timiș Cătălin Drulă

Deputatul USR PLUS de Timiș, Cătălin Drulă, noul ministru al Transporturilor, a anunțat că proiectele mari de autostrăzi și drumuri expres vor fi gestionate de o nouă companie de investiții rutiere, care va deveni operațională în perioada următoare.

Potrivit lui Drulă, Ministerul Transporturilor va demara procesul de angajare a personalului din cadrul acestei companii de investiții rutiere. Se caută ingineri, proiectanți și manageri de proiect. Detaliile vor fi furnizate în perioada următoare, a anunțat Cătălin Drulă.

În Ajunul Crăciunului, noul ministru a precizat și că în scurt timp își va construi echipa alături de care va munci la Ministerul Transporturilor.

„Avem nevoie să creștem capacitatea de a livra proiecte pentru România. Îmi doresc să convingem oameni capabili și pasionați să facă pasul către administrația publică și în același timp profesioniștilor din administrația actuală le spun că au partener în mine. Avem o oportunitate unică să dezvoltăm infrastructura în următorii ani, avem linii de finanțare solide, trebuie să construim și capacitatea instituțională pentru managementul acestor proiecte.”, a scris Drulă pe pagina sa de Facebook.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Între planurile sale, Drulă a amintit de construcția unei autostrăzi care să unească sudul țării de Moldova, dar și despre centura Bucureștiului sau varianta de ocolire a litoralului.

În 2015, Drulă a fondat Asociația Pro Infrastructura, axată pe monitorizarea proiectelor de infrastructură. El a fost și consilier personal al fostului premier Dacian Cioloș. A devenit membru USR în 2016. În prezent este deputat de Timiș la al doilea mandat.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/