Voleiul, o nouă ramură sportivă în cadrul CSM Reșița

volei
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Fetițele cu vârsta până în 16 ani, care își vor dori să practice acest sport, se vor putea înscrie, din această toamnă, la secția nou înființată din cadrul Clubului Sportiv Muncitorul Reșița.

După ce la finele lunii iunie consilierii reșițeni au aprobat înființarea secției de volei feminin în cadrul Clubului Sportiv Muncitorul Reșița, instituție aflată în subordinea Consiliului Local, în ședința de săptămâna trecută, aleșii au votat în unanimitate și înființarea unui post de antrenor – coordonator volei.

untitled design set 970x90 px

Am decis să înființăm o secție de volei feminin în cadrul Clubului Sportiv Muncitoresc Reșița, pentru că de câțiva ani buni, la Reșița se face volei cu un antrenor care vine din Caransebeș și este dispus să locuiască în Reșița, iar noi activăm sub numele Clubului de Volei din Caransebeș. Este cel puțin jenant pentru noi, ca oraș, să se întâmple așa! Din păcate, eu am aflat târziu de acest lucru și de aceea am propus abia acum introducem în cadrul Clubului Sportiv Muncitorul și secția de volei fete – până în 16 ani. Din informațiile mele, fetele au rezultate destul de bune.”, și-a argumentat decizia primarul Ioan Popa.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/