Voleiul masculin din Caransebeș a mai „punctat” un jucător!

Nenad Sormaz este noua achiziție a Clubului de volei Banatul Caransebeș pentru echipa masculină. Bosniacul de 22 de ani și 1,98 metri înălțime a bătut deja palma cu președintele clubului, Cristian Stepanescu.

Noul jucător va ocupa poziția de trăgător secund, fiind cea de-a opta achiziție pentru echipa masculină a gugulanilor, proaspăt promovată în prima ligă.

Istoria sportivă a tânărului Nenad Sormaz poartă esențe din mai multe colțuri ale lumii. Voleibalistul a jucat în Bosnia, Serbia, iar ultimele două sezoane le-a jucat în Qatar.

Chiar dacă noua achiziție a Clubului Banatul Caransebeș a fost făcută de curând, Nenad a participat deja la primele antrenamente alături de coechipierii săi din Caransebeș și antrenorul Pavel Craia.

Proaspăt intrat în echipă, bosniacul se declară pregătit să intre în „hora” voleiului româneasc. Mai mult decât atât, renumele Campionatului românesc, ca fiind unul de calitate și foarte important, a ajuns și la urechile tânărului, iar unul dintre motivele pentru care a optat să ajungă la Caransebeș este pregătirea și ambiția clubului, precum și implicarea directă a autorităților locale.

Primul turneu de pregătire va avea loc în perioada 5-7 septembrie la Zalău, iar pregătirile au început deja, într-o formulă nouă și ambițioasă.