Voleibalistele de la CSM Lugoj, joc cu trofeul Supercupei României pe masă

csm lugoj volei deplasare la blaj
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Câştigătoarele campionatului, respectiv a Cupei României, Volei Alba Blaj și CSM Lugoj, se pregătesc pentru Supercupa României la Volei Feminin, meci programat sâmbătă, de la ora 19:00, ocazie cu care se inaugurează noua sală din Blaj.

CSM Lugoj, câștigătoarea de anul trecut a Supercupei, vine în acest meci cu un moral ridicat, după ce a reuşit jocuri bune în pregătire.

Lotul celor de la CSM Lugoj s-a modificat considerabil, nu mai puțin de 10 voleibaliste alăturându-se echipei: Sandra Nistor Popovici, Ioana Mănăilă, Petruţa Orlandea, Alexandra Babaş, Andra Artin, Nevena Vidojevic, Mirta Velikonja Grbac, Olga Skrypak, Katarina Canak și Nevena Vukcevic.

„Tot timpul când joci cu un trofeu pe masă e motivant. Și pentru jucătoare și pentru antrenori. Ca să joci acum Supercupa, trebuie să fii câștigat Cupa sau campionatul. Noi suntem pregătiți să facem un meci bun la Blaj, să ne batem, să câștigăm, de ce nu?”, a declarat Ugljesa Segrt, antrenorul CSM Lugoj, pentru pagina oficială a Federației Române de Volei.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

 

În aceeași sală, se va disputa și Supercupa la voleiul masculin, unde se vor întâlni Arcada Galati și SCM Craiova, promițând un alt spectacol sportiv de excepție.

Pentru toți cei pasionați de volei, ambele partide vor fi transmise în direct de TVR 3.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/