Volei pentru suflet în sala CSS Caransebeș. In memoriam Titus Stanimirescu, Mircea Busu

Sala de sport a Clubului Sportiv Școlar (CSS) din Caransebeș a găzduit zilele trecute o nouă ediție a Memorialului „Titus Stanimirescu, Mircea Busu”, doi mari antrenori de volei pe care i-a avut municipiul de pe Timiș și Sebeș, care au pregătit generații de sportivi la clubul caransebeșean, atât la feminin, cât și la masculin.

Turneul de o zi a fost organizat de către Clubul Sportiv Școlar, Primăria Caransebeș și Direcția pentru Tineret și Sport Caraș-Severin.

Potrivit directorului clubului, profesor Laura Andrei, rezultatele la feminin sunt următoarele:

  • Locul I CSS Caransebeș;
  • Locul II – CNS CSV Cetate Deva;
  • Locul III – Dream Team Caransebeș.

La masculin:

  • Locul I – Gugulanii Caransebeș;
  • Locul II CSS Caransebeș;
  • Locul III – CSS Otelu-Roșu.

„Mulțumesc tuturor celor implicați, sportivi și antrenori, dar și conducerii instituțiilor care și-au dat girul pentru organizarea acestui turneu de volei. Este o acțiune de suflet și eu sunt produsul profesorului Titus Stanimirescu, un om care avea un fel aparte de a descoperi tinere talente și de ale modela. Ne bucurăm că putem an de an să le păstrăm vie memoria celor doi antrenori și sperăm ca prin astfel de competiții să putem să atragem către acest sport frumos cât mai mulți copii, într-o lume plină de calculatoare, laptopuri și telefoane smart”, ne-a declarat Laura Andrei, directorul Clubului Sportiv Școlar Caransebeș.