Voie bună și mult fotbal la Cupa ,,Prieteniei”!

Cochetul stadion din comuna Bucoșnița, ,,Tineretului”, a fost, zilele trecute, gazda celei de-a opta ediţii a Cupei ,,Prieteniei” la fotbal. Au prestat în competiţie patru echipe renumite din fotbalul cărăşean.

AS Bucoşniţa, AS Rapid Buchin, AS Timişul Slatina-Timis şi echipa de fotbal Vălişoara sunt renumitele echipe care au luat startul ediţiei din acest an. Potrivit organizatorilor, Cupa ,,Prieteniei” a fost organizată la cel mai înalt nivel, competiţiei nelipsindu-i arbitrii de marcă, tensiunea, suspansul, dar nici crainicul sportiv, în persoana viceprimarului Ioan Buzan.

În deschidere s-au întâlnit echipele A.S. Bucoșnița și A.S. Timișul Slatina-Timiș, gazdele cedând greu, scor 1-2, precum și AS Rapid Buchin-Vălișoara, meci câștigat de rapidiștii din Buchin greu. După cele 90 de minute scorul a fost egal, 6–6, iar după loviturile de departajare, 10–9.

Finala mică s-a jucat intre AS Bucoşnita şi Vălişoara, scorul fiind 4-2 pentru Bucoșnița. Finala mult așteptată de localnici s-a jucat între echipele A.S. Rapid Buchin şi A.S. Slatina-Timiș, cei din urmă cucerind trofeul mult râvnit. Festivitatea de premiere a avut loc chiar pe stadion, șampania curgând în voie, în uralele fanilor prezenți. Petrecerea a durat mult până după miezul nopții, la un foc de tabără ca între prieteni.

Competiţia din acest an a fost organizată de conducerea echipei A.S. Bucoșnița, împreună cu dl Ilie Rain (Samailă, pentru localnici), un fost jucător de fotbal al Progresului Bucoşnita din anii ’80.