Viteza și eleganța revin la Timișoara, la Women Rally

2022 wr tm george
po 1000x100px (3)

Cursa vitezei și eleganței revine la Timișoara. Va avea loc a doua etapă a Campionatului Național Women Rally.

Organizatorii au pregătit, pentru participante, o scenografie adecvată și safe, în care acestea să își poată testa, dar mai ales să își îmbunătățească abilitățile la volan. Cea de-a doua etapă a Campionatului Național Women Rally își va păstra formatul deja consacrat, astfel că ziua de vineri, 16 iunie, este ziua rezervată briefing-ului premergător competiției, unde organizatorii și participantele vor discuta toate detaliile ce țin de regulament, program și manșele de concurs.

De asemenea, tot vineri, în Piața Iancu Huniade, începând cu ora 19:00, spectatorii vor putea participa la Startul Festiv, unde va avea loc prezentarea tuturor concurentelor înscrise în competiția adrenalinei, dar va avea loc și un moment surpriză, complet aparte, menit să aducă un surplus de andrenalină!!

Cele două manșe de concurs se vor desfășura sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 10:00, pe un traseu special amenajat la Shopping City Timișoara. Organizatorii le-au pregătit concurentelor atât viraje de viteză, cât și ace de păr sau șicane unde își vor putea demonstra agilitatea la volan. Vor fi două manșe de concurs în care concurentele iau startul pe rând, fiind cronometrate la sutimi de secundă. Toată acțiunea va putea fi urmărită live pe pagina de facebook Women Rally şi pe canalul de YouTube al Federaṭiei Române de Automobilism Sportiv. Ca şi până acum, concurentele de la etapele Women Rally vor puncta într-una din clasele constituite conform regulamentului, în funcție de capacitatea motorului și de gradul de modificare al mașinii.

1000x200 dacus 02

Cele mai rapide concurente vor fi premiate la festivitatea desfășurată în cadrul Dineului Oficial, care va avea loc sâmbătă seara, începând cu ora 19:00 la Complex Hotelier Zefir.

Etapa a 2 a – Timișoara (16-17 iunie 2023) a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2023, Trofeul Casa Auto Timișoara, este susținută de către Casa Auto Timișoara, clasa de mașini electrice powered by George, primul banking inteligent din România. Parteneri sunt Primăria Municipiului Timişoara, Universitatea Politehnica Timişoara, CSU Politehnica Timișoara.

 

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px