UPDATE. Viscolul și sloiurile de gheață blochează circulația. Vezi ce drumuri sunt vizate!

explo 1000x200

ANMH a emis o avertizare de Cod Galben pentru zona montană din Caraș-Severin, dar, din cauza ploilor abundente, a viscolului și a sloiurilor de gheață care au apărut pe carosabil, circulația este îngreunată în mai multe zone din județ sau chiar blocată.

Probleme sunt mai ales la accesul spre zonele montane. Atât tronsonul de drum Prislop-Semenic, cât și drumul care duce spre Muntele Mic sunt blocate din cauza viscolului puternic. De asemenea, pe DN 57 B, pe un tronson de 150 de metri se circulă foarte greu, din cauză că este apă pe carosabil și s-au format sloiuri de gheață.

Ploile din cursul nopții și de astăzi au inundat mai multe curți. Punctual, au apărut probleme la Sichevița și Oravița, iar în mai multe beciuri din Caransebeș a intrat apa.

În ce privește avertizarea meteo de cod galben, aceasta intră în vigoare mâine, la ora 16.00, și expiră luni, la ora 12.00. Vizează zona montană din Caraș-Severin, unde se anunță vânt puternic, de 80-90 de km/oră, care va viscoli și va troieni zăpada.

UPDATE 1 – Pe Muntele Semenic este ceață și viscol (FOTO). Mai mulți turiști se pregătesc de plecare și au anunțat autoritățile să pregătească plugul, astfel încât să se deplaseze în urma utilajului de deszăpezire.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!