Viral pe Youtube! Colind emoționant, filmat în cel mai vechi teatru din România! [VIDEO]

explo 1000x200

Un colind emoționant face furori pe internet după publicarea lui pe canalul de Youtube al artistei ce-l interpretează. Olguța Berbec a lansat colindul „Moș Crăciune”, interpretat alături cu soțul său, Remus Novac, parte din videoclip fiind filmat la cel mai vechi teatru din țară, Teatrul „Mihai Eminescu” din Oravița.

Olguţa Berbec, solistă de muzică populară din zona Olteniei de Sud – Mehedinți şi soţul său, Remus Novac, au realizat un videoclip emoţionant al colindului „Moş Crăciune“, care a fost publicat pe canalul de Youtube al artistei în 10 decembrie. Videoclipul a adunat în mai puțin de trei zile peste 30.000 de vizualizări. Scenele emoționante ale videoclipului au fost filmate atât în centrul Timişoarei, cât şi în Oraviţa în interiorul Teatrului Vechi „Mihai Eminescu’’, cel mai vechi teatru din România, construit în anul 1817. Colindul a fost imprimat cu corul şi orchestra Filarmonicii Banatul din Timişoara, sub bagheta dirijorului Iosif Todea, iar regia, scenariul şi filmarea îi aparţin regizorului Oleg Butnaru din Chişinău.

YouTube video

Colindul, scrisoarea pentru Moş Crăciun a unui băieţel sărman, este inspirat din poveştile reale ale copiilor din al Doilea Război Mondial, iar mesajul colindului este un îndemn la bunătatea oamenilor. „Există o bucurie mai mare decât aceea de a primi… A DĂRUI”, spune Olguţa Berbec.

colind teatru oravita