Viorica Dăncilă, varianta câștigătoare pentru PSD!

Ceea ce se știa încă de ieri în filiala PSD Caraș-Severin s-a confirmat astăzi, când Gabriela Firea a anunțat că se retrage din cursa pentru Cotroceni și lasă drum liber premierului Viorica Dăncilă!

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea și-a anunțat colegii în Biroul Permanent Național al PSD că își retrage candidatura la alegerile prezidențiale. Anunțul nu a luat prin surprindere prea mulți pesediști deoarece încă de aseară se cunoștea faptul că Firea se va retrage. Acum cum au făcut-o și Eugen Teodorovici sau Mihai Fifor. Firea declarase înaintea reuninii social-democraților că va respecta decizia colegilor din partid cu privire la desemnarea candidatului la prezidențialele din toamnă și că aceștia își vor asuma rezultatul scrutinului. Ea a mai spus că unii colegi au considerat-o ca fiind varianta mai bună la alegeri, dar s-a consolat spunând că „dragoste cu de-a sila nu se poate”.

„Doamna Firea trebuie să înțeleagă că pentru PSD varianta câștigătoare și cea mai potrivita este liderul partidului, adica doamna premier. În mod categoric eu susțin candidatura doamnei Viorica Dăncilă. O să vedeți mobilizare ca la carte la PSD! Vom fi foarte clari în mesajul pe care îl vom transmite oamenilor și vom comunica cât se poate de correct. Vom explica clar de ce suntem singura soluție viabilă pt România!”, a comentat Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin.