Prinși în flagrant la spart de locuințe!

Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore deoarece sunt suspectați că participau la spargeri de locuințe în Timișoara, dar și în Târgu Jiu. Au  fost prinși în acțiune, în orașul lui Brâncuși!

Cei trei au fost încătușați în urma unei acțiuni comune a polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara și Biroul de Investigații Târgu Jiu, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Dolj. Cei trei tineri, cu vârstele de 21, 23 și 24 de ani, au fost prinși luni seara, în Târgu Jiu. Tinerii sunt acuzați că, în jurul orei 22.30, ar fi pătruns într-un imobil după ce au forțat un geam, pentru a fura bijuterii și bani. Prejudiciul a fost recuperat parțial, hoții fiind prinși în flagrant.

Cei trei sunt bănuiți că spărgeau locuințe în mod frecvent în Timișoara și Târgu Jiu. Pentru ei a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de reţinere şi arestare Preventivă Gorj. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.