„Viorica Dăncilă a demonstrat o voință de fier, de care actualul președinte nu e capabil”

Romanița Jumanca, președintele Organizației Femeilor Social Democrate Timiș și asistent universitar, crede cu tărie că Viorica Dăncilă este șansa României la normalitate. 

„Vă spun cu convingere fermă că doamna Viorica Dăncilă este alegerea mea și alegerea Organizației Femeilor Social Democrate Timiș ca președinte pentru țara în care eu vreau să trăiesc” – sunt spusele Romaniței Jumanca, președintele Organizației Femeilor Social Democrate din județul Timiș. 

Asisent universitar și consilier județean, Jumanca a vorbit despre cum a reușit premierul să își expună „principiile ferme și corecte” și să facă față unui mediu „plin de ură” în care se folosește un „limbaj agresiv”. „A demonstrat o capacitate extraordinară de muncă. A demonstrat o voință de fier de care actualul președinte a demonstrat a fi incapabil. Viorica Dăncilă este prima femeie candidat la președinție cu șanse reale și are în spatele ei un guvern care a adus plus valoare. Care a făcut multe lucruri bune pentru noi, pentru medici, pentru copiii noștri”

Întrebată cum vede critica adusă în contextul greșelilor gramaticale pe care premierul le strecoară în discursurile sale, Romanița Jumanca a explicat că le găsește o justificare – emoția. „Doamna Dăncilă se găsește într-o poziție în care nu este grozav de comod. Iar emoțiile când ești într-o asemenea poziție există. Una este cu aparatul de filmat și una este off the record”, a mai adăugat președinta organizației.