Ucigaşul e suspect pentru încă o crimă

Iancu Măran, bărbatul de 35 de ani care a ucis şi violat cu sânge rece două fetiţe de 14 şi 17 ani, a mai fost încătuşat în urmă cu câţiva ani, tot pentru un caz asemănător.

Claudia Mirabela şi Adina Iasmina Florea nu sunt singurele victime ale violatorului în serie din Gârlişte. Iancu Măran a petrecut o vreme în arest preventiv în urmă cu câţiva ani, dar criminaliştii nu au reuşit să dovedească faptul că el ar fi săvârşit oribila crimă dintr-o peşteră din zona Oraviţa. O fetiţă de 12 ani a fost găsită atunci după o săptămână de căutări. “Mi-aduc aminte că a găsit-o un profesor de istorie care vizita peştera. Era ascunsă sub pietre, zidită pur şi simplu. Era tot o fetiţă care provenea dintr-o familie săracă. Tot satul a fost şocat pentru că fetiţa avea o sticlă de plastic în vagin, căreia îi dăduse foc. Cadavrul era incendiat”, povesteşte un vecin al suspectului.

În acastă seară, bărbatul prins cu un cuţit asupra lui şi cu mâinile pătate de sângele minorelor, va ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru ca pe numele lui să fie emisă ordonanţă de reţinere pentru următoarele 24 de ore. Mâine, Iancu Măran va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.