A violat şi sechestrat, aum recuză judecătorii

Valeriu Laurenţiu Grecu a fost trimis în judecată pentru că ar fi violat-o şi sechestrat-o pe Roxana Sorina Bădescu, o tânără ce i-a fost prezentată de fostul iubit al acesteia drept o fată care “pică uşor”.  Stă în arest de opt luni, iar asta îl face să fie foarte supărat pe magistraţi.

Tânărul acuzat de viol şi lipsire de libertate a încercat de mai multe ori să-i convingă pe magistraţii de la Judecătoria Reşiţa şi Tribunalul Caraş-Severin să-l judece în stare de libertate. N-a fost suficient de convingător, chiar dacă, ultima cerere de liberare sub control judiciar pe care a formulat-o a fost trimisă spre rejudecare.

Într-o primă fază, cererea de liberare sub control judiciar a fost respinsă, dar Tribunalul Caraş-Severin ne-a admis recursul şi a dispus rejudecarea cauzei de către Judecătoria Reşiţa. Am învederat din nou nişte aspecte, despre care, judecătorul, fiind nou în dosar, a respins această cerere din nou, dar după părerea mea habar nu avea care sunt datele dosarului. La fondul cauzei a venit judecătoarea care judecă fondul cauzei, dar având o poziţie ostilă faţă de clientul meu, acesta a recuzat-o. Este a doua oară când se recuză în acest dosar”, a declarat Cosmin Bolosin, avocatul inculpatului.