Vino la fabrica de bicicliști alături de Daniel Crista!

fabrica de biciclisti daniel crista
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Multiplul campion invită copiii Reșiței la mișcare pe două roți. Marea performanță începe cu întreceri mici.

Prima ediție a concursului „Fabrica de bicicliști” s-a ținut anul trecut și a reprezentat una dintre cele două etape ale cupei destinată copiilor. Anul acesta, „Fabrica de bicicliști” este din nou etapă de cupă, mai exact a doua după cea desfășurată pe 19 aprilie. În toamnă, se dorește organizarea a încă două etape, datele acestora urmând a fi stabilite după vacanța de vară.

Ediția de anul acesta a Fabricii de bicicliști este programată pe 1 iunie la ora 11:00 în centrul Reșiței. „Va fi concurs pe categorii de vârstă pentru copii de la cinci la 14 ani. Concurenții se vor întrece pe un circuit cu jaloane iar fiecare categorie de vârstă va avea de parcurs un număr diferit de ture. Organizatorii sunt Banat Cycling Academy cu sprijinul primăriei și al sponsorilor, proiectul fiind finanțat de Robike Valey și Comunitate în mișcare”, a precizat Daniel Crista.

untitled design set 970x90 px

Acesta invită copiii să se alăture Banat Cycling Academy și să participe la antrenamentele desfășurată în fiecare luni de la ora 17:00 pe Stadionul „Mircea Chivu”. „Avem o grupă de copii cu care deja lucrăm la stadion. Când vor fi pregătiți, vom începe să facem trasee în natură”, a încheiat Daniel Crista. Mai multe detalii despre concurs și despre Banat Cycling Academy pot fi obținute aici.
Citește și: Daniel Crista deschide drumul micilor cicliști spre marea performanță

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/