Daniel Crista deschide drumul micilor cicliști spre marea performanță

daniel crista banat cycling academy
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Dacă ai între cinci și 14 ani, alătură-te Clubului „Banat Cycling Academy” și apucă-te de treabă.

Primele antrenamente sunt programate săptămâna viitoare, în zilele de luni, marți și miercuri de la ora 17:30 pe Stadionul „Mircea Chivu”, pe porțiunea asfaltată din spatele peluzei dinspre oraș. Antrenamentele vor dura în jur de 90 de minute și, cel puțin în perioada următoare, vor constitui principala activitate a clubului. În perspectivă însă se are în vedere prezența micilor cicliști reșițeni la concursuri destinate copiilor și chiar organizarea unei cupe naționale de ciclism la Reșița.

Deschiderea oficială a clubului este programată sâmbătă, 18 mai, la ora 11:00 la Centrul de Tineret „Mansarda”, aflat pe Str. Pictor Andreescu, nr. 20. „Cu acest prilej, vom prezenta oficial ceea ce se va face în cadrul clubului, vom arăta bicicletele destinate diferitelor probe de ciclism și vom discuta pe diverse teme legate de ciclism. Deocamdată am pus o taxă lunară de 300 de lei de copil. Pe viitor ne dorim să aducem sponsori care să se implice alături de noi și să scădem taxa cât de mult se va putea”, a spus Daniel Crista pentru Express de Banat.

untitled design set 970x90 px

Multiplul campion îi invită pe toți cei interesați să participe la deschiderea clubului micilor cicliști. Pentru ei, pe 1 iunie, va fi organizată ediția a doua a concursului „Fabrica de bicicliști”. Prima ediție a avut loc pe 1 iunie 2023 și a fost o reușită care a combinat perfect mișcarea cu buna dispoziție. Pentru că marea performanță începe cu pași mici. Îndrumați însă de un mare campion.

banat cycling academy

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/