Vino în tabăra de tehnică pe bicicletă! Data viitoare vei fi mai curajos!

tabara de mers pe biciletă resita
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Vrei să îți depășești limitele, multe dintre ele mentale, și să te întorci acasă cu abilități noi? Vino la Reșița, la tabăra de tehnică pe bicicletă!

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024
Dacă ați spus vreodată “Data viitoare voi fi mai curajos” sau “Data viitoare poate îmi iese”, Asociația  Hai in Banat vă spune că acum este acea “dată viitoare”, deoarece acum este timp să vă ocupați de aceste aspecte, așa cum v-ați dorit mereu, însă nu a fost timp. Sunteți invitați să vă înscrieți într-o tabără în care veți evolua mai mult decât într-un an. Pentru că tehnica joacă un rol important în confortul și încrederea pe care o avem pe bicicletă, s-a creat acest eveniment care are scopul de a dezvolta abilitățile pe bicicletă, pentru a avea mai multa încredere în noi și mai mult confort atunci când pedalăm.
Tabăra de MTB, ce este programată pentru 11-13 august, și în care se dezvoltă tehnica pe bicicletă, prin sesiuni tematice în fiecare zi, este planificată astfel: se vor petrece 3 zile la Reșița, timp în care se va pedala pe trasee cu obstacole, oprire și analiză cum se parcurg,  apoi încercări până când fiecare va reuși.
Ce abilități veți învăța ?
👉 echilibrul pe bicicletă prin 3 exerciții
👉 pump track
👉 bunny hop progresiv
👉 track stand
👉 sarituri pe rampe
👉 tehnica la urcări abrupte
👉 tehnica la coborâri abrupte
👉 abordarea coborârilor tehnice (santuri, radacini, etc. )
Costul taberei Gio Tehnic Camp este 250 lei. Toate detaliile taberei le puteți găsi pe : http://www.giolive.ro/go/gio-tehnic-camp/,iar rezervările pentru unul din locurile libere pentru tine si prietenii tăi le puteți face pe: https://forms.gle/b862rityk1NRxYow8
stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/