Vino de 1 Decembrie la Fabrica de Pește de la Băile Herculane! Petrece românește, alături de Mirela Pistrila, Florin Pistrila&Band

whatsapp image 2023 11 24 at 22.21.03
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Mănâncă sănătos și alege inspirat de 1 Decembrie. Fabrica de Pește din Băile Herculane vă invită să vă delectați cu cele mai bune preparate, într-un cadru de poveste.

Nu ai planuri de 1 Decembrie? Ai vrea să te vezi și cu prietenii, să mănânci ceva bun, dar să te și distrezi? Fabrica de Pește de pe Valea Cernei te așteaptă în data de 1 Decembrie cu mâncăruri tradiționale și, bineînțeles, cu pește proaspăt.

Unul dintre proiectele de succes, marcă 100% autohtonă, Fabrica de Pește de la Băile Herculane își așteaptă clienții cu delicatese tradiționale, de la păstrăv afumat, ciorbă de pește și saramură, până la raci, plachie, storceag, somn sau sturion, toate produsele sunt proaspete, acompaniate, evident de voie bună, în acordurile muzicii populare ale solistei Mirelei Pistrilă și Florin Pistrilă.

Evenimentul este programat între orele 13 și 18, prețul de intrare este de 50 de lei și cuprinde: masa, program artistic. dar și alte surprize din partea organizatorilor. Mai mult, dacă aveți un bon în valoare de 150 de lei, din perioada 19 noiembrie – 01 decembrie, intrarea va fi gratuită. De asemenea și copiii, până la vârsta de 10 ani au intrarea gratuită.

fabrica de peste 1

Tradiție și gust pentru românii autentici

„După un drum greu, presărat cu obstacole, noi suntem mai determinați să scriem o nouă filă în cartea succesului. Vrem să oferim calitate consumatorilor de pește, să reînviem o tradiție și să transformăm pasiunea în business.  Suntem aproape de visul nostru pentru că deja am reușit să producem 50 tone de păstrăv anual, crescuți în sistem flow through, hrăniți cu furaje de cea mai bună calitate, aduse direct din Danemarca, fără antibiotice pentru peștii aflați în stadiul de vânzare, fără substanțe interzise sau cu potențial cancerigen. Am creat condiții perfecte pentru acvacultură: apă pură, oxigen, fără poluatori în amonte și desigur că am făcut studii de impact asupra mediului, hidrologice și geotehnice, înainte de a ne pune pe treabă.”, a declarat Raul Colipca, administratorul Fabricii de Pește.

peste si icre

Locația de pe Valea Cernei funcționează cu energie regenerabilă, asigurată de panouri fotovoltaice, apa menajeră este epurată, iar condițiile de creștere a peștilor sunt la nivele optime. Administratorul fabricii a mai precizat că întreaga cantitate de pește este transportată cu mașini specializate și autorizate, cu hidrobioane sau frigorifice, iar la fermă, cei interesați de calitate și diversitate vor găsi la fabrică specii precum: crap, caras, știucă, somn, lin, avat, roșioară, sturion, șalău, fitofag. Cei interesați de calitate și diversitate vor găsi în ofertă și specii: sturion, crap, caras, somn, șalau, roșioară, avat, fitofag și știucă.

„Cel mai bun peste pe care noi și fetița noastră l-am mâncat până acum! Recomand! Cei mai buni !”, „Toată marfa este proaspătă! Servicii, vânzare ireproșabilă. Produse pentru toate gusturile, și toate buzunarele… Mergeți și convingeți-vă singuri!”, „ Nemaipomenit păstrăvul afumat, dar și racii! Recomand!”, sunt doar câteva dintre recenziile celor care au călcat pragul fabricii și care au ales să transmită vorba bună, din casă în casă, astfel încât locația să devină numărul unu în materie de preferințe.

1000x100 (3)

peste afumat

Peștele de la fabrică este vândut atât proaspăt, cât și afumat, la fel ca și icrele de păstrăv și caviarul. Pentru cei care nu cunosc, la afumare se folosește o metodă tradițională, doar cu sare și fum cald de lemn de fag și de cireș, prun, păr, pentru aromă, iar pentru siguranța alimentară și păstrarea și îmbunătățirea proprietăților, peștele afumat este expus în vitrina de maturat carne unde mușchii își recapătă gradual extensibilitatea și carnea devine mai fragedă prin descompunerea enzimatică parțială a fibrelor musculare, prin umiditate și temperatură controlată. Așadar, dacă doriți pește eviscerat manual, cu ustensile speciale, îl puteți cumpăra și pe acesta de la fabrică.

peste grătar

Și pentru că acolo unde există pasiune și profesionalism, automat și afacerea își lărgește orizonturile. Mai exact, „datorită cererii mare de livrare, am hotărât să amenajăm și să autorizăm un magazin ambulant care vizitează în acest moment Lugoj, Oțelu Roșu și Caransebeș. În decembrie pregătim deschiderea celui de-al patrulea punct pentru magazinul ambulant din Reșița, iar pentru viitor ne dorim să putem servi din preparatele noastre chiar la locație“, a mai menționat Raul Colipca.

peste gratar 23

Fabrica de Pește din Herculane își are locația la adresa Pecinișca, nr. 72 C, iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0741.813.232.

peste mare bazin

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/