Vinerea viitoare: Locuri de muncă oferite de 32 de firme în Reșița și Băile Herculane

Cuib de vise 1000x100

32 agenţi economici şi-au anunţat participarea la Bursa generală a locurilor de muncă organizată de AJOFM Caraş-Severin în două localități din județ.

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin va organiza, în data de 12 aprilie 2019, Bursa generală a locurilor de muncă. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 9 la sala Campus Café a Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa şi la sala de sport din incinta Liceului „Hercules” din Băile Herculane. Până la această dată şi-au anunţat participarea un număr de 32 de agenţi economici.

„Cei 20 de agenţi economici ce vor participa la bursa de la Reşiţa vor oferi locuri de  muncă variate, cele mai multe fiind în meseriile de vânzător, lucrător comercial, ospătar, confecţioner, strungar, frezor, sudor, mecanic auto, electrician, muncitor necalificat, iar pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite locuri de muncă de ingineri de diferite specializări şi proiectant inginer.

La Bursa de la Băile Herculane, cei 12 angajatori care şi-au anunţat participarea până la această dată vor oferi locuri de muncă de bucătar, ospătar, recepţioner , cameristă, lucrător comercial, tâmplar şi muncitor necalificat“, informează Carla Goagă, purtător de cuvânt al AJOFM.

publicitate si promovare in ziar

Bursa generală a locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă, precizează reprezentanții agenției organizatoare.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Caraş-Severin din Reşiţa, str Traian Lalescu nr 17, la sediul Punctului de lucru din Băile Herculane, str. Trandafirilor nr 40 sau le pot transmite pe adresa de e-mail: ajofm@cs.anofm.ro. Participarea la acest eveniment este gratuită.

Sursă foto: arhivă EdB 2018

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/