Vine, vine primăvara! Târgul de Mărțișoare dă startul primăverii la Iulius Town

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Printre sesiunile de shopping, primăvara și-a intrat în rol la Iulius Town. În perioada următoare, centul viu din mijlocul orașului întâmpină primăvara cu Târgul de Mărțișoare. Află ce aduc nou comercianții la Timișoara.

Până pe 2 martie 2020, Iulius Mall găzduiește Târgul de Mărțișoare, extins în zonele Intersport, Atrium și culoarul Anna Cori. Mărțișoare realizate prin tehnici inedite, cu design modern sau cu motive tradiționale sunt pregătite pe mesele artiștilor comercianți din Iulius Town. La evenimentul din acest an participă peste 40 de maeștri ai lucrului manual, care își prezintă munca. Clienții pot să aleagă dintr-o selecție de mărțișoare din argint, piele, fimo, lemn, hârtie, ceramică și alte materiale.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Tot la târg puteți găsi seturi de cosmetice, accesorii și bijuterii, special împachetate pentru a fi mărțișoare. Cei care vor să ofere un mărțișor altfel pot opta pentru felicitări handmade, aranjamente florale și multe alte surprize cu personalitate, promit cei de la Iulius Town. Târgul își propune să prezinte o diversitate de produse, pentru a fi pe gustul tuturor. Tu la ce mărțișor te-ai gândit în acest an?

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/