Vindecări miraculoase în Valea Domanului! „Se pregătesc deja sub comanda noului antrenor!”

11 fotbaliști de la CSM Reșița au fost confirmați cu COVID-19 la testarea de săptămâna trecută, motiv pentru care meciul cu Concordia Chiajna a fost amânat, dar medicii au revenit cu vești foarte bune!

Niciunul dintre sportivii infectați nu a avut simptome și, conform protocolului sportiv, după cinci zile au fost retestați. Din cei 11, opt au scăpat de temutul virus! Doar trei rosso-neri mai sunt astăzi în izolare. Rămâne în continuare acasă și antrenorul cu portarii, Valentin Bocșa, acesta fiind izolat deja de mai multă vreme.

„După testele de luni, doar trei jucători mai sunt infectați. Ceilalți au reintrat în programul echipei, se pregătesc deja cu noul antrenor, Alin Minteuan. Sper să intre cât mai repede în formă pentru că traversăm o perioadă mai puțin fericită. Am ales un antrenor apreciat, care a obținut rezultate bune la cel mai înalt nivel, pe care îl cunosc din perioada petrecută la CFR Cluj. A semnat cu noi deocamdată până la sfârșitul acestui campionat, am urmărit împreună un joc al echipei, am analizat lotul și mi-a spus că există potențial. Avem un program greu în cele ce urmează, sper să vină imediat și rezultatele așteptate de noi toți”, a spus Cristian Bobar, președintele CSM Reșița, pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px