COVID-19 a revenit în vestiarul rosso-nerilor! Meciul cu Chiajna, în pericol!

Echipa de fotbal din Valea Domanului este decimată din cauza infectărilor cu COVID-19 înaintea jocului care e programat pentru ziua de sâmbătă.

Cinci jucători de la CSM Reșița sunt confirmați cu noul Coronavirus, aflându-se de două zile în izolare. Unii, în cantonamentul de la stadion, iar localnicii, la domiciliile lor. Niciunul nu a avut nevoie de spitalizare, nu prezintă simptome, numai că protocoalele medicale impun două săptămâni de izolare. E vorba despre jucători de bază ai echipei, astfel că antrenorul Călin Cheregi este pus în mare dificultate, mai ales că echipa traversează o perioadă nefastă.

Mai mult decât atât, astăzi sunt așteptate rezultatele testelor făcute și celorlalți fotbaliști din lot. Aceștia s-au pregătit normal pentru meciul de sâmbătă, numai că în funcție de rezultatele testelor partida se va juca sub nu. Deocamdată nu e cazul ca meciul să fie reprogramat, dar în cazul în care numărul fotbaliștilor infectați crește, conducerea CSM Reșița poate solicita Federației amânarea.

leader board 728 x 90 px