Vin bani în Băile Herculane! Peste 3,6 milioane de lei pentru repararea și modernizarea străzilor!

Infrastructura orașului-stațiune Băile Herculane se îmbunătățește cu bani europeni. Edilul orașului a semnat un nou contract de finanțare pentru reparații străzi și amenajare trotuare.

Valoarea investiției este de peste 3,6 milioane de lei, de pe urma acestui proiect deosebit de important urmând să beneficieze locuitorii orașului, dar și turiștii care vor alege stațiunea Băile Herculane pentru tratament sau relaxare.

„Am semnat contractul de execuție cu constructorul pentru proiectul Reparații Străzi și Amenajare Parcări pe Strada Trandafirilor, zonele 1 și 2. Proiectul este în valoare de 3.614.939,95 lei fără TVA. În baza acestui proiect de investiții vom putea să reparăm și să modernizăm zona Trandafirilor.”, ne-a declarat primarul orașului, Cristian Miclău.

1000x200 dacus 02

Proiectul va cuprinde refacerea părții carosabile, a trotuarelor, a parcărilor vechi, dar și extinderea cu noi locuri de parcare, amenajarea zonelor verzi, precum și reabilitarea și extinderea iluminatului public în zona dintre blocuri, cartier Pecinișca (zona 1). De asemenea, în cartierul „Nefamiliști” (zona 2) se va amenaja și un loc de joacă pentru copii. Durata de execuție a proiectului este de 24 luni, acest lucru însemnând că în august 2021 ar trebui finalizată această investiție.

publicitate si promovare online banner maxagro