Viitorul Caransebeș se pregătește de promovare! „Adevărata noastră față se va vedea la primăvară!”

Liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin a avut un tur de campionat aproape perfect. Viitorul Caransebeș a câștigat toate cele 11 meciuri disputate pe teren, singura partidă ce nu a mai avut loc fiind decisă la „masa verde” în defavoarea gugulanilor. Echipa pregătită de Dan Doran își face strategia în pauza de iarnă.

Gugulanii sunt pe primul loc al clasamentului, cu 33 de puncte, dar se anunță un retur interesant, cu o luptă strânsă cu principala contracandidată, o pretendentă a ultimelor sezoane la titlul de campioană, Voința Lupac. Viitorul Caransebeș nu s-a împiedicat de niciun adversar în prima parte a campionatului, singura sincopă fiind la neprezentarea de la Anina, Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin luând decizia, după a doua ședință, ca victoria să revină aninenilor.

„Adevărata noastră valoare o să se vadă anul următor, în primăvară. În pauza de iarnă vrem să facem o pregătire centralizată, pentru a ne putea ridica și noi la pretențiile Ligii a III-a. Pentru noi, turul de campionat în Liga a IV-a a fost unul extraordinar. Putem să spunem că suntem o echipă nou-înființată, pentru că am făcut-o numai pe bază de prietenii, și numai cu jucători localnici, fără pretenții materiale. Am câștigat 11 meciuri jucate pe teren, am pierdut un singur meci, nu comentez acel meci. Suntem pe primul loc, avem două puncte în fața rivalei noastre, Voința Lupac. Sperăm să ne îmbunătățim jocul și să arătăm că municipiul Caransebeș merită să aibă o echipă dacă nu în Liga a III-a, cel puțin în Liga a IV-a, care să aibă un cuvânt de spus”, a precizat Dan Doran, antrenorul echipei Viitorul Caransebeș.

Rezultatele echipei Viitorul Caransebeș în turul campionatului:
Etapa 1: C.S. Moldova Nouă – A.C.F. Viitorul Caransebeş 1-4
Etapa 2: A.C.F. Viitorul Caransebeş – Recolta Rafnic 7-0
Etapa 3: A.C.S. Nera Bozovici – A.C.F. Viitorul Caransebeş 1-10
Etapa 4: A.C.F. Viitorul Caransebeş – AD Mediam Mehadia 5-0
Etapa 5: Rapid Buchin – A.C.F. Viitorul Caransebeş 1-2
Etapa 6: A.C.F. Viitorul Caransebeş – F.C. Voința Lupac 1-0
Etapa 7: Muncitorul Reşiţa – A.C.F. Viitorul Caransebeş 1-4
Etapa 8: A.C.F. Viitorul Caransebeș a stat
Etapa 9: A.C.F. Viitorul Caransebeş – Agmonia Zăvoi 5-1
Etapa 10: Metalul Bocşa – A.C.F. Viitorul Caransebeş 0-1
Etapa 11: A.C.F. Viitorul Caransebeş – A.S. Berzasca 4-1
Etapa 12: Minerul Anina – A.C.F. Viitorul Caransebeş 3-0
Etapa 13: A.C.F. Viitorul Caransebeş – A.S. Oraviţa 3-0