Vigilenţă mare în PNL! Dezastru, doar la nivel național! [VIDEO]

Liberalii nu se pot bucura de scorul mare obţinut la nivel local, din cauza scorului naţional foarte mic. Cel puțin asta susțin membrii PNL. Marcel Vela spune că rezultatul acestor exit-polluri reflectă foarte clar fragmentarea dreptei, asta în timp ce pe stânga nu este niciun fel de competiţie.

„Acest rezultat arată faptul că în România dreapta este foarte divizată în acest moment pentru că şi USR-ul şi ALDE şi PMP-ul şi PNL-ul au acelaşi bazin electoral, pe când stânga este pe un culoar – ca şi partid – de unul singur. Respectăm şi acceptăm rezultatul acestui vot, iar în Caraş-Severin urmează să facem numărătoarea paralelă, astfel încât mâine să avem rezultatele concrete şi, evident, să clarificăm poziţia pe care filiala din Caraş-Severin o are în clasamentul naţional”, a spus Ion Marcel Vela imediat după difuzarea primului exit-poll.

Atmosfera în sediul PNL nu a fost deloc una de bucurie, ci mai degrabă de dezamăgire şi de atenţie sporită la numărătoarea voturilor. Mai mult, liberalii speră ca exit-pollul ce va fi prezentat la ora 23.00 să fie mai mult în favoarea dreptei.