VIDEO/FOTO: Teren de fotbal de Cartea Recordurilor, la Domașnea! Vezi cu ce performanță se laudă primarul bătăuș!

Edilul-șef care a băgat un consătean în spital cu o directă de dreapta ca un veritabil pugilist poate fi considerat pe bună dreptate un adevărat om de sport.

Campion la irosit banii publici și investiții inutile, care i-ar putea atrage răspunderea penală într-un final, Petru Lorinţ se poate lăuda cu performanţe greu de imaginat. Consilierii locali din comună, care îmbracă echipament în alte culori politice decât cele ale primarului, îi aşteaptă pe reprezentanţii Guiness Book la Domaşnea pentru omologarea recordului mondial stabilit de stadionul de fotbal. „Asta e poveste foarte veche. Pentru terenul de fotbal a fost un proiect de hotărâre prin care au fost alocate şi cheltuite fonduri acum 10-15 ani. Ce se vede acum acolo a fost făcut de mult. Prin proiectul ăsta au adus cinci bascule mari de balast de pe un deal, anul trecut sau acum doi ani. Au lăsat un buldoexcavator aici la impresia artistică, au pus nişte ţevi în pământ şi au plecat”, acuză Tudor Milulescu, consilier local.

Aşa-zisul teren de fotbal care înghite sume pe care doar primarul şi contabila par să le cunoască este mai degrabă o „baltă de broaşte”, după cum susţine un alt ales local, Grigore Galescu. Câteva pâlcuri de iarbă, un gard împrejmuitor care abia se ţine şi… cam atât. Preţul?! Greu de spus! „Ei spun că nu ştiu câţi bani au dat. Omul ăsta minte tot timpul. Nu poţi să iei ceva de la el. Cum să nu ştii câţi bani ai dat?! Au dat trei sferturi din bani şi noi, consilierii, nici nu am ştiut!”, mai spune Milulescu. Acesta nu-şi pierde optimismul, e convins că niciun alt teren de fotbal din lume nu va egala recordul de la Domaşnea. „Se lucrează la terenul ăsta de zece sau cinsprezece ani. Mai trec încă zece până se mai face ceva, dar să nu credeţi că va fi gata. Cu administraţia asta….”, a adăugat consilierul local. Am fost curioşi să aflăm şi intenţiile sau explicaţiile primarului Petru Lorinţ. La fel ca marile vedete din sport atunci când sunt supărate pe cineva, edilul-şef a intrat în silenzio stampa.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645521249749″]