[VIDEO/FOTO] Show garantat! După Mirela Petrean, Alina Eremia și Paraziții!

Prima zi a sărbătorii orașului Oravița a adunat mii de orăvițeni iubitori de folclor autentic bănățean pe platoul din fața celei mai vechi gări din țară!

Spectacolul din prima zi de sărbătoare a orașului din Valea Carașului a stat sub semnul muzicii și dansului popular tradițional din Banat. Începând cu ora 20, platoul din fața gării din Oravița s-a umplut de orăvițenii dornici de distracție și de iubitori de muzică populară. Spectacolul a început conform programului stabilit de către organizatori și timp de trei ore cei prezenți la eveniment au avut parte de un regal folcloric în compania interpreților de muzică populară: Otilia Duma, Petrică Bănățeanu, Mihaela Pașca, Doru Țăranu, Mara Dragomir, Adrian Scorobete și Sorin Todor. Atmosfera a fost excelentă, drept dovadă și hora încinsă de orăvițeni pe platoul amenajat de către organizatori. Punctul culminant al serii a fost marcat de recitalul îndrăgitei interprete de muzică populară Mirela Petrean, care, timp de mai bine de o oră, a cântat și a încântat audiența prezentă cu melodii populare din repertoriul artistei.

Concertele vor continua și astăzi, când registrul muzical va fi schimbat. Începând cu ora 20.30, pe platoul din fața gării din Oravița, pe scenă vor urca: Deep Central, Alina Eremia și una dintre cele mai cunoscute trupe de hip-hop din România, trupa Paraziții!