[VIDEO/FOTO] Show garantat! După Mirela Petrean, Alina Eremia și Paraziții!

po 1000x100px (3)

Prima zi a sărbătorii orașului Oravița a adunat mii de orăvițeni iubitori de folclor autentic bănățean pe platoul din fața celei mai vechi gări din țară!

Spectacolul din prima zi de sărbătoare a orașului din Valea Carașului a stat sub semnul muzicii și dansului popular tradițional din Banat. Începând cu ora 20, platoul din fața gării din Oravița s-a umplut de orăvițenii dornici de distracție și de iubitori de muzică populară. Spectacolul a început conform programului stabilit de către organizatori și timp de trei ore cei prezenți la eveniment au avut parte de un regal folcloric în compania interpreților de muzică populară: Otilia Duma, Petrică Bănățeanu, Mihaela Pașca, Doru Țăranu, Mara Dragomir, Adrian Scorobete și Sorin Todor. Atmosfera a fost excelentă, drept dovadă și hora încinsă de orăvițeni pe platoul amenajat de către organizatori. Punctul culminant al serii a fost marcat de recitalul îndrăgitei interprete de muzică populară Mirela Petrean, care, timp de mai bine de o oră, a cântat și a încântat audiența prezentă cu melodii populare din repertoriul artistei.

YouTube video

banner 1000 x 100 hd

Concertele vor continua și astăzi, când registrul muzical va fi schimbat. Începând cu ora 20.30, pe platoul din fața gării din Oravița, pe scenă vor urca: Deep Central, Alina Eremia și una dintre cele mai cunoscute trupe de hip-hop din România, trupa Paraziții!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157671344265335″]

03 britannia 1000 x 100 gif