VIDEO/FOTO: Mii de cai putere la ralanti în memoria lui Paul Walker!

explo 1000x200

Destinul tragic al vedetei nu i-a lăsat indiferenți pe fanii din Reșița. Sute de tineri s-au strâns pentru a aduce un omagiu regretatului actor. Au făcut afișe cu chipul lui Paul Walker și le-au lipit pe mașini, după care au plecat cu toții în coloană prin oraș.

În mai multe localități din țară, printre care și Reșița, sute de tineri pasionați de mașini și cai putere i-au adus un ultim omagiu eroului din seria de succes Fast & Furious. Pentru mulți dintre ei actorul a fost cel care i-a inspirat și i-a ajutat să-și descopere pasiunea.

Am văzut știrea pe internet, ne-am întristat și am zis să facem ceva, să nu treacă. Nu ne așteptam să fie atât de multă lume, ne bucurăm că oamenii au venit. Este o pasiune ce ne unește pe toți, nu neapărat el, el a fost, iar din păcate acum nu mai e. Am rămas aici și trebuie să fim uniți cu toții!”, a declarat un fan al actorului pentru www.expressdebanat.ro .

Paul Walker a murit la începutul lunii decembrie într-un accident de mașină în Los Angeles. El se afla în autoturismul unui prieten apropiat și, din cauze necunoscute încă, bolidul a ieșit în decor. În urma impactului cu pomul de pe marginea șoselei, mașina a luat foc.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157638435693216″]

banner 970 x 250