Videoconferință despre digitalizare, 5G și importanța domeniui IT în vremuri de pandemie, organizată de Ziarul Financiar

picnic iulius1000x100

România se află printre primele țări din Europa cu cea mai mare viteză la internet, dar cu toate acestea, încă există zone în care conexiunea este slabă. Despre cum pot fi rezolvare aceste probleme și cât de important este sectorul IT, în contextul epidemiologic actual, se va discuta în cadrul videoconferinței „Digital Summit 2020 – Marea digitalizare a României”, organizată de Ziarul Financiar.

Participanții vor discuta pe marginea mai multor subiecte, de la erori în digitalizare până la tehnologia 5G, capitol la care țara noastră încă este în urmă.

„Această criză a arătat mai clar ca niciodată cât de importante sunt IT-ul, tehnologia, conexiunile rapide la internet, aplicațiile software și echipamentele de încredere, precum și oamenii care au cunoștințele necesare să facă sau să-i învețe pe ceilalți că toate aceste lucruri să funcționeze. Astfel, IT-ul și tehnologia, comunicațiile, au devenit pentru multe companii diferența între a rezista și a-și închide porțile, între a fructifica oportunitățile sau doar de a privi cum o fac alții”, au transmis organizatorii evenimentului.

leader board 728 x 90 px

Videoconferința va avea loc în 4 și 5 noiembrie, de la ora 9.30 și poate fi vizualizată online pe site-ul www.zf.ro, dar și pe Facebook.