VIDEO/FOTO. Turnurile gemene din Mociur, spulberate în 12 secunde!

Reşiţa rămâne şi fără ultimele dovezi ale faptului că a fost unul dintre cele mai mari centre industriale din România!

 

Turnurile gemene din Mociur au fost puse la pâmânt în această după-amiază în doar câteva secunde, completând secvenţele unui film trist la care reşiţenii asistă neputincioşi, dar şi nepăsători, o dramă al cărei subiect este distrugerea industriei care ne-a făcut cunoscuţi odată pe întreg mapamondul. Din industria reşiţeană nu mai e astăzi mare lucru. În prezent nu mai contăm aproape în niciun domeniu, Reşiţa nu prea are niciun viitor şi încet, încet, rămâne şi fără trecut.

Câţiva gură-cască s-au adunat în jurul orelor 17 în zona Mociur pentru a asista la demolarea controlată a trei turnuri, asta după ce în prealabil au fost culcate la pământ alte câteva construcţii şi hale industriale. Spectacolul a durat puţin peste zece secunde.

Pirotehniştii au calculat totul perfect, astfel că, în afara unui imens nor de praf, nu s-a întâmplat nimic neprevăzut. Rămâne de văzut dacă şi, mai ales, ce e în stare Reşiţa să pună în locul turnurilor!

Comments

 1. Ion says:

  Gură-cască eşti tu cu mă-ta şi cu tot neamul tău de bulangii.

 2. Adam says:

  Expresia “nepasatori” este jignitoare. Ce pot face locuitorii de rand ca sa revitalizeze un oras fost industrial? Sa-si creeze singuri locuri de munca? Poate autorul articolului ne spune concret care ar fi aceste masuri ca respectivi sa nu mai fie “nepasatori”!

 3. Podsekalnikov says:

  Daca in locul turnurilor v-a aparea ,,ceva” care v-a genera locuri de munca, sa fie intr-un ceas bun. Dar ma indoiesc.

 4. Podsekalnikov says:

  Adam, termenul ,,nepasatori” e perfect. Si din punctul meu de vedere bland. Cetatenii de rand nu pot sa isi creeze singuri locuri de munca DAAAR pot incerca sa atentioneze autoritatile asupra problemei. Cum? Exista mai multe metode dar cea mai la indemana si usor de realizat ar fi BOICOTAREA SERBARILOR RESITEI!!!!!
  Nu stiu daca ar schimba ceva dar cu siguranta ar atrage atentia primariei/prefecturii,..cuiva. Dar cetatenii ,,responsabili” au transformat serbarile resitei intr-un succes rasunator prin numarul prezentilor. Asa ca prietene, cetatenii de rand ai Resitei sunt definitie de nepasare. Si din ce in ce mai saraci. O mare parte si cu duhu’.

 5. Alex says:

  Prin folosirea termenilor de ” gura casca” si “nepasatori” se remarca lipsa de profesionalism in scrierea articolului precum si lipsa de respect fata de cetatenii orasului. Daca s-a dorit o nota dramatica in articol, nu era necesara pentru ca Resita se afla deja intr-o situatie dramatica. Sa ne amintim cati cetateni au ramas fara locuri de munca… De ce se arunca vina pe oamenii care si-au trait viata intr-un mod corect, asa cum au putut? La cei care se lafaie in locul lor bine platit si se bucura de banii furati , la ei sa aruncam vina.

 6. Ana says:

  Bani de la zero! Ti-ai dorit vreodata sa ai propria ta afacere pe care sa o construiesti de la zero, dar nu ai avut timp si rabdare sa faci asta? Acum iti oferim un sistem care functioneaza bine si rapid, in asa fel incat sa ajungi sigur la castiguri consistente. Te asteapta o cariera noua si interesanta! Solicita acum mai multe informatii la adresa de email: corana22@yahoo.com

 7. Adrian says:

  Alea nu erau turnuri gemene, erau niste amarate de cosuri gemene folosite pentru a face circ pe sarma. Atata tot.
  Deci … mare paguba …

 8. Dani says:

  Gura-casca e MATA care-ti citeste articolele zilnic!

 9. Red&black says:

  -Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
  -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
  -NU este necesara niciun fel de experienta!
  -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
  -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
  -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
  -Oferim sanse reale de avansare in cariera!
  -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
  -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
  -Programul de lucru este flexibil.
  -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
  -Sunt suficiente studiile medii.
  -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
  -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: rosu68@yahoo.com