Strungar ucemerist arestat pentru incest

Angajat de o viaţă la UCM Reşiţa, Nicolae Mardar şi-a şocat colegii după ce ieri a fost ridicat de poliţişti chiar de la locul de muncă şi reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile.  

 

Strungarul este acuzat că a întreţinut în repetate rânduri contacte sexuale cu propria fiică, în vârstă de numai 13 ani. Fetiţa a fost batjocorită de propriul tată timp de trei luni, în perioada mai-iulie 2011. “În sarcina sa au fost reţinute infracţiunile de act sexual cu minor în formă continuată şi incest în formă continuată”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc.

Divorţat de mai multă vreme, Nicole Mardar i-a avut în grijă pe cei doi copii ai săi, fetiţa de 13 ani şi un băiat de 18 ani. Cunoscuţii bărbatului de 55 de ani spun că acesta se plângea de mai multă vreme de problemele familiale pe care le are. Fosta sa soţia şi familia acesteia i-ar fi creeat mereu necazuri după divorţ, urmărind să pună mâna pe apartamentul acestuia de pe Bulevardul Muncii din Reşiţa. Actele sexuale n-au fost cu violenţă, iar bărbatul şi-a recunoscut şi motivat fapta dând vina pe o cădere nervoasă. Judecătoria Reşiţa a emis pe numele său un mandate de arestare preventivă valabil pentru 29 de zile.

 

“Noi speram să nu se confirme acuzaţiile deoarece toţi angajaţii UCMR nu au decât cuvinte de laudă la adresa sa. Lucrează din 1976 ca strungar, este un angajat model, nu a întârziat niciodată la lucru. Nu a făcut niciodată niciun fel de probleme”, Sergiu Taban, purtător de cuvânt UCM Reşiţa