[VIDEO] Sorin Grindeanu și Silviu Hurduzeu, doi oameni politici de mare calibru! O recunoaște chiar liberalul Felix Borcean!

Primarul Caransebeșului și totodată președinte al PNL Caransebeș, Felix Borcean, se uită admirativ și vorbește în termeni laudativi despre politica unor tineri social-democrați care sunt pe val: prim-ministrul Sorin Grindeanu și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu!

Borcean e mâhnit de atitudinea consilierilor locali PSD din Caransebeș, care i-ar pica sau încurca toate proiectele importante pe care le-a gândit pentru dezvoltarea orașului, însă are numai cuvinte de laudă la adresa premierului și a președintelui administrației județene, doi gugulani de-ai săi. „Ne cunoaștem foarte bine, atât cu premierul, cât și cu președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu. Cred că atitudinea lor este una corectă, așa cum ar trebui să fie o atitudine de om politic de mare calibru. Spun asta pentru că văd o altă abordare în discuțiile cu ei. Alta e abordarea în Consiliul Local Caransebeș, aici vorbim de o furtună într-un pahar cu apă, pe când adevărata politică se poate face în altă manieră, elegant, prietenește și constructiv”, a declarat Felix Borcean.

YouTube video

Edilul-șef al Caransebeșului a povestit și din culisele „întâlnirii prietenești” pe care a avut-o recent cu Sorin Grindeanu și Silviu Hurduzeu chiar în biroul său din Primăria Caransebeș. Cu acea ocazie, Borcean a preferat să nu-i prezinte premierului o listă de proiecte, deși Grindeanu îl întrebase cu ce-l poate ajuta în dezvoltarea orașului. S-au rezumat atunci la o cafea și discuții amicale, dar în cel mai scurt timp Felix Borcean se va deplasa la București împreună cu Silviu Hurduzeu și atunci vor discuta cu premierul României despre investiții în municipiul de pe Timiș și Sebeș.

În ceea ce privește relațiile încordate din Consiliul Local Caransebeș cu aleșii PSD, primarul Borcean a spus că în niciun caz nu le va cere lui Grindeanu și Hurduzeu să-i disciplineze pe aceștia pe linie de partid. „Acestea sunt discuții de un nivel prea jos pentru a fi aduse în atenția unui premier al țării care vremelnic îndeplinește această funcție”, a spus Borcean.