VIDEO Şoferul maşinii de gunoi care a făcut praf un BMW a mai buşit câteva Dacii

Verdictul medicilor pentru cele două victime ale accidentului petrecut în această după-amiază, la ieşirea din Reşiţa spre Cîlnic, i-a dat puterea şoferului vinovat să glumească pe seama celor întâmplate. Se bucură că a scăpat de o rablă şi speră să conducă o maşină nouă.

Şoferul maşinii de gunoi aparţinând firmei Brantner recunoaşte că a trecut peste linia dublă continuă, cu alte cuvinte, că a întors într-un loc în care este interzisă o astfel de manevră, dar spune că accidentul s-a produs din alte două motive. Acesta susţine că maşina pe care o conducea s-a înclinat foarte tare în momentul în care a virat stânga şi că doar viteza foarte mare a BMW-ului care a intrat în ea a făcut-o să se răstoarne.

Imediat ce a aflat de la Spitalul Judeţean că victimele sunt în afara oricărui pericol, şoferului vinovat de producerea accidentului i-a revenit zâmbetul. Acesta speră ca firma Brantner să-i încredinţeze volanului unei maşini noi, nu de alta, dar e primul accident pe care l-a provocat de când e şofer profesionist. A mai buşit el câteva maşini mici, dar alea nu se pun.