[VIDEO] Scandal ca la ușa cortului în ședința Consiliului Județean Caraș-Severin! Din cauza corupției și a hoției!

Președintele administrației județene, Romeo Dumitrescu, a ținut o morală zdravănă grupului PSD pentru că nu a votat un proiect de hotărâre propus de el!

Atitudine de diriginte a avut astăzi doctorul Romeo Dumitrescu în ședința ordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin, ultima din mandatul 2012-2016. Acesta i-a apostrofat dur pe consilierii care nu au votat pentru angajarea de servicii juridice de consultanță și reprezentare la DADPP, reproșându-le că încurajează și susțin corupția și hoția din forul județean.

Numai că și dirigintele a fost tras de mânecă de către director. De Lenuța Ciurel, directorul Colegiului Economic al Banatului Montan, care i-a reproșat că face doar campanie electorală și că toate acuzele pe care le aduce acum în plenul forului județean ar fi trebuit să le aducă în cei patru ani cât a fost și el simplu consilier. A urmat apoi un schimb dur de replici între cei doi, grupul PSD amenințând prin vocea Lenuței Ciurel că va părăsi ședința dacă Romeo Dumitrescu va continua să transforme de la microfonul plenului ședința în campanie electorală pentru PNL. „Vă doresc drum bun!”, a fost răspunsul lui Dumitrescu, care nu a menajat-o deloc pe colega sa cu care nu demult a fost chiar în alianță. Se întâmpla pe vremea când era membru UNPR.

 

1000x200 dacus 02

YouTube video

Până la final, președintele Romeo Dumitrescu a fost nevoit să prezinte raportul Curții de Conturi și să arate toate grupurile de interese care au căpușat acest județ în ultimii patru ani, iar consilierii județeni ai PSD au ales să părăsească lucrările plenului, spunând că, de fapt, doctorul Dumitrescu nu face decât campanie electorală…

publicitate si promovare online banner maxagro