VIDEO The Road Band, la Trei Ape

Dacă încă nu aveți niciun plan pentru weekend, atunci recomandarea „Express de Banat” vă ajută să decideți. Muzică de calitate, aer curat și soare din plin. Pe toate acestea le puteți găsi într-un singur loc: la Trei Ape.

Locul ideal pentru un weekend reușit este pontonul de la Trei Ape. Ziua puteți face plajă, baie și vă puteți bucura de căldura soarelui, fără să înfruntați canicula. Seara vă aduce un concert de excepție. The Road Band revine după o scurtă pauză să concerteze la malul lacului. „Îi așteptăm pe toți cei cărora le place muzica bună, să cânte și să se distreze alături de noi”, a spus Cristi Iakab, solistul trupei. Reșițenii care au fost deja la ponton se declară „vrăjiți” de atmosferă și așteaptă cu nerăbdare seara de vineri. „Spre deosebire de Văliug, la Trei Ape, totul este mai plăcut. Și oamenii, și muzica și atmosfera sunt diferite în cel mai frumos mod posibil”, a spus Caius Szebin, un tânăr reșițean, care urcă la munte de câte ori are ocazia.

Drumeții la Lindenfeld
Partea bună a lucrurilor este că Trei Ape vă oferă alternativă la ziua de plajă, peste care, poate, vă doriți să săriți. De exemplu, sâmbătă, puteți face o drumeție în satul Lindenfeld. Acesta este un sat părăsit situat în estul Banatului, la sud-vest de municipiul Caransebeş. Inedit este modul în care casele, locuite odată, își așteaptă, proprietarii plecați pentru totdeauna. „Tăcerea” locuințelor te aruncă în vremurile demult apuse ale comunității locale. Lindenfeld înseamnă „câmpul de tei”, iar de la ponton o puteți lua, la pas, fără grabă spre satul îngropat în tăcere. Spre surprinderea vostră, veți vedea că în casele fără geamuri, pe mese încă sunt așezate tacâmurile celor care locuit odinioară aici.

leader board 728 x 90 px