[VIDEO] Reșițeanul Ovidiu Popescu se simte bine în tricoul Stelei! „O să fie mai tare ca Pintilii!”

Descoperit de Viorel Lolea și legitimat la Muncitorul Reșița, Ovidiu Popescu începe să se impună la Steaua. Aseară, reșițeanul a fost integralist la Suceava, în Cupa României, și a înscris din nou pentru cea mai iubită echipă de fotbal din România.

Folosit și în partida de aseară, cu Foresta Suceava, din șaisprezecimile Cupei României, pe postul de fundaș dreapta, reșițeanul Ovidiu Popescu a marcat un gol important pentru Steaua, care își continuă parcursul în competiția K.O. din fotbalul românesc.

Steaua s-a impus cu 2-1 pe „Areni”, în fața unor tribune arhipline, calificându-se în optimile Cupei României. Primul gol al meciului a fost marcat chiar de reșițeanul Ovidiu Popescu, care a profitat de o respingere greșită a lui Semeghin, a pătruns în careul sucevenilor și l-a învins pe portarul gazdelor cu un șut puternic de la aproximativ 10 metri de poarta moldovenilor, lateral dreapta.

Ovidiu Popescu a ajuns în vara acestui an la Steaua, de la ACS Poli Timișoara, fiind unul dintre preferații lui Gigi Becali, care crede mult în fotbalistul reșițean.

„Ovidiu Popescu o să fie mai tare ca Pintilii. O să vedeţi într-un an jumate că o să fie peste el: e şi mai tehnic, şi mai puternic”, spunea patronul Stelei după meciul din Europa League, cu FC Zurich.
Ovidiu Popescu a fost folosit atunci de Laurențiu Reghecampf în premieră în banda dreaptă a apărării şi s-a descurcat onorabil. Patronul a salutat decizia antrenorului, explicând totodată că are mare încredere că reșițeanul poate deveni, în timp, un fotbalist important.
„Popescu şi-a făcut treaba. El nu e fundaş dreapta, dar s-a descurcat. El joacă bine pe toate posturile, eu cred mult în el pentru viitor”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Video: Dolce Sport
Foto: Miruna Mihancea