VIDEO. O nouă locuință, o nouă provocare. Sfaturi esențiale, oferite de specialiștii City Center Reșița

Achiziția unui apartament poate reprezenta o adevărată provocare și, pe lângă investiția propriu-zisă, trebuie să ținem cont de beneficiile oferite. Locația, confortul, amenajarea și calitatea materialelor folosite sunt doar câteva aspecte ce trebuie luate în considerare.

Ai decis să faci o schimbare de proporții în viața ta și să te muți, dar întrebarea este: unde? Nu îți face griji, consultații City Center Reșița au răspunsul: într-un complex rezidențial situat ultracentral.

„Avantajele achiziției unui imobil într-un asemenea complex compensează din plin micul neajuns provocat de cost. Ba mai mult, acesta se amortizează în totalitate în timp și clientul rămâne doar cu beneficiile”, au explicat reprezentanții City Center Reșița.

Ne aflăm în secolul vitezei și mulți oameni ar cumpăra timp, dacă ar putea. Trebuie să ținem cont de acest lucru atunci când ne aflăm în căutarea unui apartament. Zonele accesibile salvează timp și cu cât reușim să ne bucurăm de micile plăceri, cu atât crește și productivitatea. City Center Reșița este situat la doi pași de instituțiile importante ale județului, de școli, grădinițe și restaurante.

„Atunci când ești în căutarea unui apartament, alege zone accesibile cu infrastructură dezvoltată. Fă-ți un plan din capul locului care să cuprindă ceea ce îți dorești de la căminul visurilor tale și nu te abate de la criteriile tale sub nicio formă”, au mai spus reprezentanții City Center Reșița.

Chiar dacă este situat în centrul orașului, unde infrastructura este dezvoltată, proiectul prevede și spații verzi, izvoarele de armonie care, de cele mai multe ori, lipsesc din zonele ultracentrale ale marilor orașe. Un alt aspect important este calitatea materialelor folosite pentru că standardele înalte eficientizează costurile de întreținere. La City Center Reșița au fost implementate, de exemplu, cele mai noi sisteme de încălzire care vin la pachet și cu facturi mai mici la gaz.

„Indiferent de ofertele pe care agenții imobiliari le prezintă ca fiind cele mai avantajoase, nu trebuie să renunțăm la criteriile și pretențiile pe care apartamentul mult dorit trebuie să le îndeplinească: poziție, confort, siguranță, etaj sau preț. Câteva ingrediente din rețeta căminului pe care urmează să îl numim «acasă»”, au mai spus specialiștii City Center Reșița.

Așadar, înainte de entuziasmul achiziționării unui apartament, specialiștii ne sfătuiesc să decidem de la început nevoile și prioritățile noastre și ale familiei noastre. De la zonă până la cele mai mici detalii legate de designul interior. Biroul City Center se află pe Strada I. L. Caragiale nr. 16, etaj 3. Îi găsești acolo de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00, dar îi poți contacta și la numărul de telefon 0739 39 50 30.