VIDEO. Moment inedit pregătit pentru pacienții COVID-19 din Timișoara! Concert de pian, în curtea Spitalului „Victor Babeș”

Pacienții internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, declarat centru COVID-19, au avut parte de o seară specială. Doi artiști au susținut un concert de neuitat pentru a le oferi o rază de speranță atât bolnavilor, cât și echipelor medicale, aflate în linia I.

La Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara mai sunt internați 86 de pacienți. Numai astăzi au fost externate șase persoane, iar statisticile arată bine și din punct de vedere al noilor infectări. La ultima raportare, județul Timiș a ocupat lista cu doar un singur caz depistat pozitiv.

Seara de sâmbătă a fost una cu totul specială. Doi artiști stradali au cântat la pian și la chitară chiar în curtea unității sanitare. Atât bolnavii, cât și cadrele medicale au ieșit la ferestre pentru a urmări concertul.

Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara ocupă listele fruntașe în ceea ce privește numărul de vindecări. 416 pacienți au fost externați de la începutul pandemiei.