VIDEO: Managerul Sanitarei „Carol Davila” a îmbrăcat habarniști în halate de asistenți medicali! N-are nicio remușcare!

Eleonora Gavrilesc, nimeni alta decât președinta UNPR Călan, a încercat să bage pumnul în gura jurnaliștilor de la Express de Banat imediat după audierea în masă a profesorilor și absolvenților promoției 2015, amenințându-i cu procese! Odată trimisă în judecată, tace ca muta! Atât în fața ziariștilor, cât și a instanței! La fel a procedat și în timpul audierilor de către procuror! Are însă tupeul să deschidă gura soțul ei!

Consecințele modului în care Eleonora Gavrilesc a înțeles să pregătească asistenți medicali pentru spitalele din România și nu numai sunt deosebit de grave. Practic, există riscul ca oamenii să moară cu zile în spitalele în care ajung unii dintre absolvenții Postlicealei Sanitare „Carol Davila” din Caransebeș. Absolvenți care au obținut diplomele de certificare profesională fără să dea pe la școală sau la orele de practică decât rareori, iar lucrările și le-au cumpărat ca la piață. Despre consecințele faptelor sale ne-am fi dorit să purtăm un dialog cu managerul Gavrilesc, pe holul Tribunalului Caraș-Severin, instanță care îi va hotărî soarta. N-a scos o vorbă! Spre deosebire de zilele în care la Parchet erau audiate zeci de persoane, întâmplare despre care Express de Banat scria în exclusivitate, iar Eleonora Gavrilesc amenința că în sălile de judecată vor ajunge jurnaliștii, nu ea și ceilalți complici alături de care și-a bătut joc de tot ceea ce înseamnă școală sanitară.

S-a trezit însă să comenteze neîntrebat și pe un ton agresiv soțul acesteia: „De unde știți că e așa? Nu e nimic adevărat! Sunt numai prostii! Justiția o să facă dreptate, să știți! Ce presiuni politice?! Astea sunt povești! Ai vreo dovadă?” Probabil că soții Gavrilesc cred că și în justiție se pot rezolva lucrurile politic, așa cum s-au descurcat la Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin.