VIDEO. Femeie tâlhărită în plină stradă, la Timișoara. Bărbatul și-a ascuns fața sub o mască de protecție

O femeie de 81 de ani a fost tâlhărită în miezul zilei, la Timișoara, de un tânăr care i-a smuls de la gât lănțișorul de aur. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. 

Atacul a avut loc vineri, în jurul orei 16, pe bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timișoara și a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini se vede cum bărbatul, care purta o șapcă și mască de protecție, trece prin fața camerelor la ora 15.46. Câteva secunde mai târziu, două femei vin din aceeași direcție, moment în care bărbatul apare din sens opus. Îi smulge uneia de la gât lănțișorul și o ia la fugă.

„În urma investigațiilor efectuate, în jurul orei 20:30, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara împreună cu polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat un bărbat de 34 de ani din Timișoara, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri”, au transmis cei de la IPJ Timiș.

Bărbatul este acuzat de tâlhărie, iar polițiștii caută să vadă dacă a mai comis fapte similare. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.