VIDEO. Două lucruri sunt infinite: universul și prostia omenească. „Eu aș mai adăuga și incompetența majorității politicienilor”

explo 1000x200

O mare prostie! Așa cataloghează Ionuț Popovici, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, schimbările de la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș fără motive clare care să fi fost menționate în ordinul de ministru. Acesta taxează în termeni duri decizia, vorbind despre lingușeală, bârfă, trădare, minciună și mândrie exagerată, servite oamenilor de către „mai marii politicieni”.

Încă o persoană publică arată cu degetul spre decizia de demitere a managerului Adrian Cican. Ionuț Popovici nu înțelege motivele din spatele ordinului ministrului Tătaru și se ferește să spună clar cine a luat de fapt decizia. Vorbește însă despre niște practici josnice care s-ar naște din incompetență politică: „Albert Einstein spunea că «două lucruri sunt infinite: universul și prostia omenească, și încă nu sînt sigur de primul». Eu aș mai adăuga și incompetența majorității politicienilor. Printre cele mai frecvente însoțitoare ale incompetenței sunt lingușeala, bârfa, neîncrederea, trădarea, minciuna, aroganța și superioritatea față de alții, mândria exagerată sau dorința de șefie, scenariile și jocurile politice sau interesul personal. Toate acestea ni se servesc de vreo 30 de ani, în fiecare zi, de către mai «marii» politicieni”.

Liderul PMP Caraș-Severin spune că Adrian Cican este un „om ferm care stăpânește bine ceea ce face”, un om pe care îl apreciază pentru realizările de la Spitalul din Caransebeș, dar și de la cel din Orșova, acolo unde Adrian Cican a activat înainte de a veni la Caransebeș. „Nu știu cine este artizanul acestei schimbări, în schimb știu un lucru: este o mare prostie!”, a concluzionat Ionuț Popovici.

În susținerea opiniei sale, vicepreședintele Consiliului Județean a postat și un videoclip cu felul în care arată acum extinderea secției de Interne a unui compartiment ATI cu 25 de paturi:

banner 970 x 250