VIDEO Efectul Harlem Shake la Reșița!

Un simplu filmuleț postat pe Youtube a generat o isterie mondială. Dansul, sau mai bine spus, dezlănțuirea corpului în mișcări deocheate, a devenit un adevărat fenomen și în orașul de pe Bârzava!  Harlem Shake-ul a ajuns și pe străzile Reșiței.

Nebunia a explodat  în rândul tinerilor cărășeni. Chiar dacă nu se știe exact ce anume a generat isteria acelui videoclip, transformat rapid într-un fenomen mondial, ideea e că tot mai mulți vor să completeze tabloul  vast al acestei bâțâieli pe ritmuri electro.

Așadar, locuitorii orașului de pe Bârzava nu au făcut excepție. Mai multe videoclipuri cu tineri de toate vârstele din Reșița demonstrează că, bun sau rău, stupid sau amuzant, un trend generează o reacție în lanț. Câteva grupuri de lunatici s-au hotărât să integreze în amploarea fenomenului și Reșița. Zis și făcut!

Primii și-au sacrificat bicicletele ca decor pentru dezlănțuirea dezmățului. Imaginile vorbesc de la sine:

Până și cei mici au dorit să facă parte din societatea în care dansul haotic și nebunia devine peste noapte o condiție de integrare:

Bineînțeles, nu putea să lipsească și clasicul Harlem Shake, într-un cadru în care strechea se ia ca și gripa de repede:

Altă echipă reșițeană nu a dus lipsa de idei și nici de nebuni care să ia parte la acțiune. A mai fost nevoie doar de un ursuleț de pluș, o mașină și o trecere de pietoni, iar fenomenul a devenit complet:

Așteptăm și alți curajoși să întețească rândurile celor care o iau razna pentru câteva secunde spre deliciul și amuzamentul lor și al publicului tot mai larg.